Klanten aan het woord

Marianne Vlak

Manager Marketing & Communicatie / ABflexkracht (Rijsenhout)
"Jola heeft op ons verzoek 2 workshops verzorgd voor onze klanten/leden uit de agrarische sector met als onderwerp: cultuurverschillen tussen Poolse en medewerkers. Veel van onze klanten/leden werken dagelijks met Poolse medewerkers en hebben desondanks dikwijls te maken met miscommunicatie op de werkvloer. De workshop van Jola was voor onze klanten/leden (en voor ons!) een echte eyeopener! Jola vertelde over de verschillen in de werkcultuur van Polen en Nederlanders en hoe je deze kunt overbruggen. Zij weet de inhoud met veel flair en energie te brengen waardoor de boodschap goed wordt overgebracht. De workshop is zeker geen 1 richtingsverkeer! Jola betrekt de deelnemers er constant bij en dat zorgt voor een hele actieve sessie. In 1,5 uur tijd heeft zij de genodigden handvatten gegeven om de samenwerking met Poolse medewerkers te verbeteren. Wij hebben zeker het voornemen om Jola binnenkort nogmaals in te schakel"

Rachel van Bakel

HR Business Partner / Weir Minerlas (Venlo)
"Jola Criens, en daarmee Personeelstrainer, is een betrouwbare partner voor Weir Minerals Netherlands BV als het gaat om integratie van Poolse medewerkers binnen onze organisatie. Naast de taaltraining heeft ze ook een training verzorgd waarin ze de medewerkers bekend maakt met de wet en regelgeving, maar ook cultuur in werkgevend Nederland. Dit schept helderheid in verwachtingen en verantwoordelijkheden. Ze communiceert duidelijk over het verloop van de training en daarmee kom je niet voor verrassingen te staan."

Bram op den Camp

HR Manager / Boels Rental (Sittard)
"Vanwege onze groei in Polen ben ik voor mijn team de zoektocht gestart naar een HR medewerker op ons kantoor in Warschau. Ik heb besloten om de expertise van een extern bureau te gebruiken met deze moeilijke vacature.

Via een van mijn collega’s kwam ik in contact met Jola. Meteen vanaf het kennismakingsgesprek werd me duidelijk dat Jola veel ervaring heeft in een project als deze. We zijn samen aan de slag gegaan en al uit de eerste ronde gesprekken met kandidaten konden wij een HR medewerker aan ons binden.

Wat ik het meeste waardeer aan Jola is haar professionele opstelling. Deze professionaliteit toont ze niet alleen van begin tot eind van het project, maar ook in de aftersales. Zeer zeker voor herhaling vatbaar bij eventuele andere projecten in Polen."

Tim van Dijk

Eigenaar / VD Holland (Andijk)
"De cursus Poolse teamleider is goed ontvangen bij de medewerkers. Je hebt de lesstof zo gemaakt, dat het dicht bij de praktijk staat. De deelnemers hebben er in hun dagelijks werk voordeel aan."

Koen Beemsterboer

P&O/Efficiëntie/Management / Amigo Plant (Heerhugowaard)
"Alle 3 deelnemers van de training Poolse teamleider vonden ze het leuk en interessant… én het smaakte naar meer."

Marco van den Heuvel

Operations Manager / HeGe Produkties (Sint Oedenrode)
"Onze medewerkers zijn n.a.v. je training Poolse teamleider heel positief over de manier van lesgeven. Interactief en vol flair en dat jij toch iedereen aan het praten krijgt. Sommige mensen hebben de ervaring dat iedereen meer durft te zeggen dan bij de trainingen van vorig jaar. Dus al met al positief."

Jackie Smeets

Communicatie - Creatieve projecten -pr - teksten - organiseren - regelen
"Jola gaf bevlogen presentatie over werken met Poolse werknemers in de agrarische sector. Openhartig, verrassend, helder en ontwapenend!"

Vic Pennings

Gemeente Leudal
"Ik wil Jola voor vertaalwerk en tolk Pools van harte bij u aanbevelen. Zij heeft haar opdracht (vertalen en tolken), ondanks een hele korte voorbereidingstijd, op een correcte wijze uitgevoerd. Voor volgende opdrachten zal ik weer een beroep op haar doen."

Bianca Derks

HR Assistant at Fagro Consultancy
"Ik heb Jola leren kennen tijdens de opleiding HBO Personeelsmanagement via het ISBW als een zeer zelfstandig persoon. Wanneer ze kansen ziet zal ze deze met 2 handen aangrijpen. Haar eigen bedrijf heeft ze met veel liefde en power opgebouwd tot een succes. Tijdens de opleiding was ze een echte aanpakker die haar afspraken na kwam. Ik kon altijd erg goed met Jola samenwerken en hadden samen veel lol. Ze beschikt over goede communicatieve vaardigheden en denkt commercieel. Jola, ik hoop dat we nog lang vriendinnen zullen zijn en ik zou zeggen; ga zo door, dan kom je er zeker!"

Jolanda van Tuil

Management Assistant at ROCKWOOL B.V. / ROCKPANEL Group
"Beste Jola,hartelijk dank voor jouw professionele en gedreven inzet ten tijde van het bezoek van ca. 25 Poolse contractors aan de ROCKPANEL productie. Je hebt de groep professioneel begeleid door ons bedrijf en een vakkundig vertaling van de technische uitleg verzorgd van ons productieproces. Daarnaast heb je heel goed geanticipeerd op de pro-activiteit van de groep en deze positief beinvloed. De dag is afgerond met een korte feed-back, door jou geinitieerd. Al met al is dit absoluut voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank hiervoor!"

Leanne Cuijpers – Cox

HR Officer / Faurecia / Vestiging Roermond
"Jola heeft voor ons de cursus Nederlands verzorgt, voor Duitssprekende leidinggevenden.
Zij heeft dit op zo'n manier gedaan dat wij volledig ontzorgt werden. Van de intakes, het maken van de planning, bijhouden van aanwezigheid, signaleren van problemen tot het uiteindelijke examen. Met haar prettige en enthousiaste voorkomen heeft ze onze medewerkers geholpen de taal te kunnen schrijven en spreken. Al met al een prettige samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar!"